Jdi na obsah Jdi na menu

Hlavní postavy MLP

19. 1. 2015

Twilight Sparkle je hlavní protagonistka seriálu. Je to jednorožec mimořádně nadaný schopností magie. V prvním díle první série se přestěhuje z Canterlotu (hlavního města Equestrie) do malého městečka Ponyville, kde žije i pracuje v knihovně společně se svým dračím asistentem Spikem a sovou Owloysiusem. Rovněž zde pokračuje ve svých studiích. Od konce třetí série se stává princeznou a alicornem. Reprezentuje element magie.

twilight_sparkle_vector_by_jakeneutron-d6t784j.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Rarity je jednorožec se zálibou v módě. Touží se v tomto odvětví proslavit a dostat se do lepší společnosti. Je pečlivá a (občas až příliš) dbá na detaily. Provozuje vlastní obchod s oblečením a vlastní perskou kočku Opalescence. Reprezentuje element štědrosti.

profile_rarity_by_evilturnover-d53b9xk.png

 

 

 

 

 

 

 

Rainbow Dash je pegas, žijící v oblačném domě nad Ponyville. Je vedoucí pegasího týmu, který má na starost údržbu počasí. Miluje rychlost a létání, je velmi sebevědomá, průbojná a pyšná. Jako jediný pegas na světě dokáže letět rychleji než zvuk. Jejím mazlíčkem se paradoxně stane těžkopádná želva jménem Tank. Rainbow Dash reprezentuje element věrnosti.

rainbow_dash_13_by_xpesifeindx-d5nudvs.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fluttershy je stejně jako Rainbow Dash pegas. Oproti ní je však naprosto klidná, trpělivá, hodná a bojácná, avšak je ochotna riskovat cokoliv pro dobro svých přátel. Nežije jako ostatní pegasové v Cloudsdale, ale v chatě na kraji Ponyville. Často je doprovázena svým svérázným králíkem Angelem. Díky své mírné a laskavé povaze reprezentuje element laskavosti.

141195342265.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Applejack je další z hlavních aktérek. Žije a pracuje na farmě na okraji Ponyville, společně se svým bratrem Big Macintoshem, babičkou Smithovou, mladší sestrou Apple Bloom a se svou fenou Winonou. Její rodina je však mnohem početnější a věnuje se pěstování a zpracovávání jablek po celé Equestrii. Velmi nerada sundavá svůj klobouk a mluví typickým jižanským přízvukem. Stejně jako Rainbow Dash, i ona je velmi pohybově nadaná a rády spolu soutěží. Je upřímná, dobromyslná, někdy však až příliš tvrdohlavá. Reprezentuje element upřímnosti.

118713.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pinkie Pie, celým jménem Pinkamena Diane Pie, je poník se zálibou v oslavách, které organizuje při každé příležitosti. Má veselou, bezstarostnou, často až chaotickou povahu. Pomáhá v místním pekařství a hlídává děti majitelů. V celém seriálu je pravděpodobně nejvýraznějším komickým prvkem, zvláště díky svým naprosto neadekvátním reakcím na dané situace. Reprezentuje element radosti. Jejím mazlíčkem je krokodýl Gummy, je s ním spoustu legrace!

mlp_vector___pinkie_pie_mustache_by_mlpblueray-d5xvtbv.png

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář